Ιστορία

Η ελληνική οικογενειακή επιχείρηση evik ιδρύθηκε το 1967 με αντικείμενο την παραγωγή ηλεκτρολογικού υλικού: ατσαλίνες έλξεως καλωδίων, φις σούκο, βιομηχανικές μεταλλικές πρίζες και βιομηχανικές λαστιχένιες μπαλαντέζες συνεργείου.

Σήμερα, 50 χρόνια μετά η evik συνεχίζει με στοχευμένη εξειδίκευση στην παραγωγή συστημάτων έλξεως καλωδίων. Προσηλωμένοι στην ποιότητα και εκμεταλλευόμενοι την τεχνογνωσία των 50 ετών πετύχαμε να ισχυροποιήσουμε τη θέση μας στην Ελλάδα προσφέροντας προϊόντα διεθνών προδιαγραφών και εξατομικευμένες υπηρεσίες. Ταυτόχρονα δημιουργήσαμε συνεργασίες στη διεθνή αγορά με σημαντικούς στρατηγικούς εταίρους, οι οποίοι προβάλλουν την evik και την Ελλάδα στο εξωτερικό.

Η 50ετής παράδοση σε συνδυασμό με τη σωρευμένη τεχνογνωσία της evik και οι υψηλής εξειδίκευσης και επιπέδου υπηρεσίες, προσφέρουν στους πελάτες μας μια μοναδική εμπειρία μακροχρόνιας ποιοτικής επαγγελματικής συνεργασίας.

Quality – Safety – Reliability – Trust – Innovation – Development

Passing through. till the end

Για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία, αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, ακόμη και από τρίτα μέρη. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτήν την πολιτική εδώ.
Κλείνοντας το αναδυόμενο παράθυρο, κάνοντας κύλιση στη σελίδα ή κάνοντας κλικ σε οποιοδήποτε στοιχείο της σελίδας, συναινείτε στη χρήση cookie.